Κυριακή 2 Μαΐου 2010

ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΑΛΟΣ

Πραγματικό περιστατικό στην Ελληνική Βουλή.
Προσφέρετε δωρεάν σε όλους μα σε όλους τους ΑΡΙΣΤΡΟΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ να το αντιγράψουν, να το βάλουν κάτω από το μαξιλάρι τους, για να βλέπουν κάθε βράδυ εφιάλτες, γιατί αυτό τους αξίζει σαν επιβράβευση για τις πολιτικές και κομματικές τους επιλογές.
Όταν ήταν ακόμη Υπουργός Ο Ακατανόμαστος και όπως αποδείχτηκε ανίκανος Αλογοσκούφης, όπως και αυτός που του έδωσε το Υπουργείο, τα επώνυμα στους ανθρώπους δεν δίνονταν τυχαία, και ενώ ήμασταν μέσα στην οικονομική κρίση που έδερνε όλον τον κόσμο και εδώ είχε αρχίσει η κατρακύλα έτσι που ο κόσμος να μην ξέρει για την οικονομία τι θα συμβεί αύριο, ο Πάγκαλος από το βήμα του ομιλητή στην Βουλή τον είχε πάρει παραμάζωμα και ο κύριος υπουργός είχε σκύψει την κεφάλα του λες και θα βρει τρύπα να χωθεί.
Τι είχε συμβεί και γιατί ο Πάγκαλος την είχε στριμώξει;
Οι τράπεζες ιδιωτικές και ελεγχόμενες από το κράτος είχαν δώσει μπόνους στα μεγαλοστελέχη τους περίπου 850.000.000, ΝΑΙ ΟΚΤΑΚΟΣΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!
Έτσι βάσει της ισχύουσας φορολογίας θα έπρεπε συνολικά να αποδοθεί φόρος στο δημόσιο περίπου 300.000.000, ΤΡΑΚΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.
Τι είχε όμως συμβεί; Ο κύριος υπουργός είχε εκδώσει απόφαση του και η οποία είχε περαστεί στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως ήταν νόμος δηλαδή του κράτους, και την οποία εφημερίδα κρατούσε ο Πάγκαλος και του την μοστράριζε, και η απόφαση έλεγε ότι οι λαβόντες τα 850.000.000, Α Π Α Λ Λ Α Σ Ο Ν Τ Α Ι υποχρεώσεως φόρου για αυτά τα ποσά που έλαβαν ως μπόνους!
Δηλαδή κατά την αντίληψη της Δεξιάς κυβέρνησης αν θα έπαιρναν 500.000.000 ΕΥΡΩ καθαρά θα τους πείραζε, ΈΤΣΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΌΡΟ ΠΟΥ ΌΦΕΙΛΑΝ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!
Δυαμαρτυρήθηκε η Αριστερά συνολικά; ΟΧΙ ΟΧΙ !
Διαμαρτυρήθηκε κανείς από την ΔΕΞΙΆ ΟΧΙ ΟΧΙ !
Διαμαρτυρήθηκε κανείς από Το ΛΑΟΣ ΟΧΙ ΟΧΙ!
Να λοιπόν γιατί τους αξίζουν οι εφιάλτες !!!!!!!
Γιατί στήριζαν μια διεφθαρμένη κυβέρνηση που χάριζε φόρους σε χορτασμένους, την στιγμή που η ίδια η χώρα δανειζόταν για να κλείσει τις πληγές της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου