Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Κλείσιμο Εθνικών Οδών κλπ.

Κύριε Γιώργο Παπανδρέου, και Κύριε Αντώνη Σαμαρά,

εάν ο πρώτος από εσάς θέλει να είναι Πρωθυπουργός αυτής της πολύπαθης από την αρχαιότητα χώρας που λέγετε Ελλάς και να είναι σε θέση να της προσφέρει κάτι καλό, και ο δεύτερος από εσάς σημερινός αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και μελλοντικός Πρωθυπουργός καλώς εχόντων των πραγμάτων αν δεν του σκάψουν τον λάκκο του μέσα από την Νέα Δημοκρατία. ΤΟΛΜΗΣΤΕ!

Και με την διαδικασία του κατεπείγοντος φέρετε Νόμο στην Βουλή που να λέει ένα και μόνο πράγμα.

Οποιοσδήποτε και οποτεδήποτε κλείνει ή εμποδίζει την διέλευση οχημάτων και φυσικών προσώπων εντός των μεγάλων Εθνικών Οδών – Αρτηριών της Ελλάδας, πχ. Αθήνα Θεσσαλονίκη, Αθήνα Πάτρα, Πάτρα Καλαμάτα, Χανιά Σητεία, Θεσσαλονίκη Ιωάννινα-Αλεξανδρούπολη κλπ, προς και από τα Τελωνεία της Ελλάδας και εξόδους προς άλλες Χώρες, τους κεντρικούς Δρόμους που οδηγούν σε πρωτεύουσες Νομών ανά την Επικράτεια, δύο ανά περίπτωση όπου είναι δυνατόν, τις Κεντρικές Οδούς των Πόλεων της Ελλάδος, Πρωτεύουσα Χώρας και Πρωτεύουσες Νομών, καθώς και Πλήθος Λιμανιών που θα επιλέξουν οι σύμβουλοι σας, ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΤΕΙ ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ- ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ.

Στο όνομα της Πατρίδας μας Ελλάδας ΤΟΛΜΗΣΤΕ.

Δεν επιτρέπετε αυτοί που με την Επαναστατική Γυμναστική ανάγκασαν την GENERAL MOTORS να πάρει το εργοστάσιο συναρμολόγησης αυτοκινήτων από την Ελλάδα και να το πάει αλλού, να ορίζουν πως θα κινηθεί η Εθνική Οικονομία της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου