Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

SYRIZOSINERGASIES

Μέτωπο με συνδικαλιστές ΠΑΣΟΚ, Να αρθούν οι συνδικαλιστικές ηγεσίες στο ύψος των περιστάσεων ζήτησε ο Αλ. Τσίπρας, απευθύνοντας κάλεσμα για κοινό αγώνα στους συνδικαλιστές και τα μέλη του κυβερνώντος κόμματος !
ΔΕΚΤΟ ΔΕΚΤΟ ΔΕΚΤΟ!! Χίλιες φορές δεκτό με δυο προϋποθέσεις….
Πρώτη. Να καταθέσει ο Σύριζα ερώτηση στην Βουλή σχετική με την οικονομία και να ζητά να μάθει από την Νέα Δημοκρατία τι έκανε με την Στατιστική Υπηρεσία, Τι έκανε με τα STAGE και ποιους προσελάμβαναν και πως, να δηλώσει η Νέα Δημοκρατία ποιοι από το κόμμα της έκαναν την λαμογιά με το Βατοπέδι, με τα Ομόλογα, με την απογραφή του 2004, δηλαδή να του δηλώσει ποιοι και πώς την έκαναν, να απαιτήσει από την Νέα Δημοκρατία να μάθουμε και εμείς που πήγε ο πλούτος και τα δάνεια της χώρας από το 2004 έως το 2009.
Και μετά από όλα αυτά εν καιρώ γιατί μπορεί να πάρουν και μήνες και αφού πάρει απαντήσεις που θα ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, να στηθεί έξω από την Ρηγίλης με τους οπαδούς του αριστοκράτες του πνεύματος και του πλούτου αδιαλείπτως επί τετραήμερο με ΠΙΠΙΖΕΣ, ΚΛΑΡΙΝΑ, ΛΑΔΟΒΑΡΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑ, ΒΙΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ,ΚΑΙ ΌΧΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΕΝΗΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΌΡΓΑΝΑ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΑ ΛΑΔΟΒΑΡΕΛΑ, και να τα βαρούν, και να τα βαρούν, και να τα βαρούν, χωρίς να φορούν ωτοασπίδες, ή να έχουν κάνει χρήση χαλαρωτικών ουσιών προκειμένου και αυτοί να νοιώσουν στο πετσί τους ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ!
Μετά ταύτα καλοδεχούμενοι και για συνεργασίες στα κάτω, και για συνεργασίες στα πάνω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου